PARTNERS

Bouwen doe je niet alleen.

Het verwezenlijken van een project kan niet zonder de inspanningen en toewijding van het volledige team. Net daarom hechten wij bijzonder veel belang aan het samenwerken met bouwpartners die dezelfde visie delen en met eenzelfde toewijding en gedrevenheid elk project opnieuw tot een goed einde willen brengen.

Hieronder enkele van onze 'partners in crime'.

YXILON

Onze voornaamste bouwpartner is projectontwikkelaar Yxilon. Zij onderscheiden zich van de 'doorsnee-projectontwikkelaar' door steeds op zoek te gaan naar de maximale meerwaarde, op alle mogelijke vlakken.

Het afstemmen van het vooropgestelde bouwbudget op het uiteindelijke ontwerp is hun doelstelling. Hun service, know-how en toewijding hun visie.

Meer info vind je terug op hun website: www.yxilon.be

 

 

 

 

 

STABILITEIT

Voor de opmaak van de stabiliteitsstudie kunnen we steeds beroep doen op enkele bouwpartners, zoals onder andere Peritas en Concreet.

We streven steeds naar een open samenwerking en plannen voldoende overlegmomenten in om, samen met deze bouwpartners, het beste en meest haalbare resultaat te verwezenlijken.

VEILIGHEIDSCOÖRDINATIE EN EPB

Ook voor de veiligheidscoördinatie, EPB-studie als ook de ventilatiestudie, kunnen we beroep doen op enkele wederkerende bouwpartners, waaronder Peritas, Nitra en VCCA.

Door voldoende wederzijds overleg kunnen de best mogelijke resultaten behaald worden om een project zo optimaal mogelijk te voorzien van de nodige technieken waardoor elk project steeds minstens voldoet aan de minimaal opgelegde, en steeds strenger wordende, eisen op vlak van energieprestaties.

De ondertussen verplicht uit te voeren ventilatiestudies worden ook reeds bij aanvang van het project opgenomen om ook hier tijdig te kunnen bijsturen en optimaliseren indien nodig.