Nieuwe vestiging in Gent

X Architecten betrekt vanaf januari een nieuwe vestiging in het hart van de historische stad Gent. De keuze voor ons nieuw kantoor is niet zomaar een locatie; het is een prachtig historisch stadspaleis. 

Een Historische Locatie

Het statige gebouw, met zijn rijke geschiedenis en architectonische schoonheid, biedt een inspirerende omgeving voor het team van X Architecten. Dit pand, dat ooit de thuisbasis was van de financiële instelling Optima, krijgt nu een nieuwe bestemming waarin creativiteit en innovatie centraal staan.

Het historische stadspaleis weerspiegelt de visie van X Architecten: respect voor het verleden combineren met een vooruitstrevende kijk op de toekomst. De keuze voor dit prestigieuze pand benadrukt de toewijding van het bureau om te werken in omgevingen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een verhaal te vertellen hebben.

Van Sint-Niklaas naar Gent

De opening van de Gentse vestiging is een belangrijke mijlpaal voor X Architecten. Ons bureau heeft al een stevige basis in Sint-Niklaas, waar we gehuisvest zijn in het charmante Huis Myle. Dit historische gebouw, bekend om zijn elegante architectuur en rijke geschiedenis, heeft het bureau geholpen om een sterke reputatie op te bouwen in de regio.

Met de nieuwe vestiging in Gent breidt X Architecten het bereik verder uit, en versterken we onze aanwezigheid in Vlaanderen. De keuze voor nog een prestigieus pand toont onze commitment aan kwaliteit en onze ambitie om te blijven groeien en innoveren. We kijken vol vertrouwen naar de toekomst.

Kom ons gerust een bezoekje brengen.
Keizer Karelstraat 75
9000 Gent

Terug naar nieuws